-FORMATGES ARTESANS DEL PALLARS SUBIRÀ- SORT
FORMATGE SERRAT DEL TRIADÓ
Formatge semicurat o curat, de 3 mesos de curació mínima. Format cilíndric llis. De pasta compacta i premsada (serrat), gust mantegós i desenvolupat, lleugerament àcid
FORMATGE COSTA NEGRE.
Formatge tendre, de 5 setmanes de curació mínima, escorça natural o amb cendra exterior que li dóna el color negre. Format cilíndric.
De pasta tova, compacta i elàstica, amb una textura oberta amb forats i gust suau, entre dolç i àcid, gras i que es fon a la boca.
De pasta tova, compacta i elàstica, amb una textura oberta amb forats i gust suau, entre dolç i àcid, gras i que es fon a la boca.
-PELS MÉS SIBARITES.
FLOR DE FOIE , XOCOLATA I CONFITURA DE GERDS
PIRULETA DE FOIE, XOCOLATA I CONFITURA DE GERDS
NIUS DE NÈCORA
XUPA-XUP DE FORMATGE DE CABRA BANYAT DE SÈSAM
*Els productes SIBARITES es poden vendre amb safata d'origen de 8 o 10 peçes o per unitats.