NOMU.
Tracy era vegeteriana quant va crear la seva empresa de Delicatessen i el nom va sorgir de l'expresió NoMoo!!! (no a la carn vermella de vaca), i d'aquí va derivar a NoMu, que també es tradueix en Japonès com a "beure, empassar o saborejar".
Els productes NoMu, no contenen MSG, conservants, aditius, colorants o potenciadors de sabor.
- ONE-FOR-ALL Barreja d'espècies per esquitxar a les verdures al forn o a les patate, sopes, guisats o salses.
• Per a la carn rostida, fregueu amb 1 cullerada de mostassa de Dijon (opcional), ruixar amb oli d'oliva, empolvorar generosament amb Nomu Un Per Tots i fregar tot el sabor a la carn abans de rostir a 180 º C. Per calcular el temps de cocció, permet 12 minuts per 450 g de mig cru, a 15 minuts per cada 450 grams de mitjana.
- BEEF. Barreja sòlida de romaní, farigola, marduix, mostassa, all, comí i llavors de coriandre que totalment millorarà el gust de la teva part preferida de la carn
- MOROCCAN. Una exòtica barreja de comí, el coriandre, la cúrcuma i el pebre vermell amb tocs de Xile, canyella i clau. Es combinen amb l'oli d'oliva i fregar sobre la carn, aus, marisc o verdures abans de cuinar-les
- MASSALA.Una barreja aromàtica d'espècies de l'Índia com el cardamom, llavors de comí, fulles de llorer, anís i comí. Agrega més gust de curri.
TES " PLANT'ASIA". Biològics i de comerc just.
Comprant productes de comerç just , contribueixes a amillorar les condicions de vida dels treballadors de Daarjeeling.
- Tè VERD. El te verd amb menta Bio Max Havelaar té un sabor extraordinari al orgànic oli de menta verd i menta orgànica. Recepta del Marroc.
- Tè NEGRE. Les aromes subtils de bergamota, taronja, toronja i mandarina, serà especialment apreciat pels amants d'Earl Grey. Aquest te negre, deliciosa beguda de la salut i els cítrics es poden gaudir durant tot l'any, calenta o gelada.
Acompanyat d'un pastís amb fruites confitades, o pastís de xocolata. - Tè VERMELL
- Tè BLANC
CAFES MALONGO
Cafè mòlt, de selecció aràbiga de primera qualitat. La qualitat d'un cafè es basa en la millor elecció en cada pas del procés: ens concentrem en petites plantacions, la torrefacció tradicional en vint minuts i la conservació del sabor al buit immediata.
MALONGO és una empresa familiar de NIÇA. A l'actualitat torrefacta 7.000tones de cafè a l'any.
És l'especialista de cafès d'alta gama.
- PUR KENYA. En les planes del Mont Kenya, a l'oest de Nairobi, el cafè es cultiva en grans plantacions. És considerat pels coneixedors com el millor cafè Aràbiga d'Africa. Molt característic, lleugerament picant, de sabor fort i picant amb notes de fruites vermelles i vegetals. Marida de maravella amb postres a base de cítrics.
- PUR COLOMBIA. Cultivat a petites plantacions a 1200mts d'altitud a les més altes plantacions de Colombia en pics que s'eleven més de 5700mts. Cos lleuger, cafè dolç, gust fi, aromàtic i afruitat. Marida amb pastissos de fruits vermells i postres làctics.
- EL GRAN RESERVA. El top pels coneixadors". Una selecció rigurosa i subtil dels més grans i més rars purs arabicas. Extremadament fi, gust i aroma dolç, lleugerement àcid. Marida amb postres amb notes de torrat i perfumat i també amb postres de xocolata i oleaginosos.
PUR COLOMBIA
Planta del cafè | <><><><><><>
Plantacions |