QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

PREPARATS - CONSERVES

PLATS PREPARATS PER FER-TE LA VIDA MÉS FÀCIL.
PRECUINATS DE QUINTA GAMMA. ALTA GASTRONOMÍA A CASA TEVA.
Elaborats amb productes de màxima qualitat i amb una elaboració de xef, et fem les nostres suggerències:

Entrants-Guarnicions-Carns-Peixos.
Alguns dels nostres productes:

Canalons de rostit

Lassanya de carn i verdures
Precocinados Lasaña de Carne y Verduras

Mi-cuit amb fruites caramelitzades

Trinxat de patata, col i butifarra negre

Parmentier de patata i trufa


Pèsols amb cansalada d'Ibèric i ceba

Sépia amb pesols i ceba caramelitzada


Saltejat de bolets amb all i julivert

CARNS
Carrillera de Porc de TERUEL D.O. amb bolets

Cochinillo de BURGOS confitat

Sorpresa d'Ibèric confitat amb reducció d'OPORTO

Cuixetes de Guatlla amb ceba caramelitzada













Patates caramelitzades

Altres plats per encàrrec . Consultan's .

CONSERVES DARDO. VILANOVA DE AROUSA. PONTEVEDRA http://www.conservasdardo.com/
Selecció manual dels millors productes del mar.
-Navalles
-Musclos,
-Escopinyes
-Sardinetes...

ALMEJAS, BERBERECHOS Y NAVAJAS


CONSERVES ANGELACHU . Premi  Aurum al "productor europeo artesanal de l'any", concedit per CEUCO a Burdeos, novembre de 2010.
- Distinció "Mejor Anchoa del Cantábrico",el 2006, segons cata profesional organitzada pel Diari Montañés
  • TRONC de BONITO amb oli d'oliva     
  • ANXOVES DE SANTOÑA sobades a mà(*) El sobat a ma consisteix a retirar amb la xarxes la pell de cada peix extret del salaó, un a un. Amb això es mantenen totes les propietats i característiques de la matèria primera, abans del seu filetejat manual. A CONSERVES ANGELACHU no s'escalda el salaó (pelar en aigua calenta).
  • ESPARRECS EL JUNCAL (NAVARRA). Super Crema.  Esparrecs extra gruixtu blanc extra. 4/6 unitats.
 Super Crema

  • SARDINETES  a Churrusquiña.  Conservas Roma (Pontevedraq).Format 270gr. 40/45 peçes. Sardinetes amb oli d'oliva i sal .       Format 125gr, 16/18 peçes.                                                                                    Sardines diminutes d'identica mesura, d'uns 5 cms, que conserven inmaculada la seva pell. Pell plata deslumbrant. Sabor net i fi, suculentes, de delicada textura que es desfa a la boca.  
                                                                            
                                                  


















  • Pimientos del Cristal. Un producte excepcional. De carn excepcionalment fina, cuits al carbó vegetal, pelats a mà, sense tocar l'aigua.
  • Pebrots del Piquillo Extra. 12/16 unitats.
  • Mousse d'escarxofa. Mousse de pebrot. Mousse d'esparrec.

Mouse PimientosMouse AlcachofasMouse Espárragos




CONSERVES ILIADA
  • OLIVES DE KALAMATA amb oli verge d'oliva i vinagre.  Olives gregues molt valorades pel seu sabor. Kalamata és una D.O protegida. Les olives es submergeixen en vinagre de vi 1 o 2 dies i s'envasen en fresc amb 8% de salmorra amb trossos de llimona. L'oli d'oliva s'afegeix amb frequència per formar una pel·licula superficial.













  • TOMAQUET SEC. "La dispense dei golosi". Tomaquets secs, all, aromes naturals, oli i vinagre. Per les teves amanides, acompanyar carns, amb torradetes, etc...

  • FILETS DE CEBA A LA SICILIANA. Tires de ceba amb oli d'oliva, tomquet, sal, orenga, vinagre i guindilla. Ideal per acompanyar carns.
filetti siciliana