QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

FORMATGES

  • TORTA DEL CASAR D.O. DOÑA ENGRACIA. (EXTREMADURA). (Ovella)    Pren el nom del municipi del Casar a CÀCERES.  
    La Torta és un formatge elaborat amb llet de de ovella crua de raça Merino, cilíndric en forma, voluminoses, escorça groguenc, quue conté dins d'ella una pasta suau, cremós.
    El seu sabor és intens, llet d'ovella amb un matís amarg degut a la utilització de rennet d'herba.
    Es produeix bàsicament segons el mètode tradicional de segles d'antiguitat de la família Blasco - rei, amb llet crua d'ovella criar Merino (alt contingut en greixos que dóna la Coca seu sabor especial), de rennet Card (només utilitzat a Extremadura) i sal.
    Escorça prima, elàstica, amb un tons de color blanc nacrat fumat dins.
    Aromes de bona intensitat, net, intens, amb les notes de Fumejants de terra humit, tòfona i muntanya baixa.
    Una textura cremosa, bona acidesa i sabors complexos, elegants, amb acabat de fumat i bolets.
    Premis:
    Medalla d'argent. World Cheese Awards. Canàries 2009.
    Medalla de bronze. World Cheese Awards. Dublin, 2008. Irlanda
    1 Estrella d'or. El bon gust. Londres 2008. Regne Unit.
    1r premi. Millor Torta del Casar. Cata-concurs. DOP Torta del Casar.
    Casar de Cácere (2008,2006 anys-2005).
    1r premi. Millor formatge espanyol. Ministeri d'agricultura i pesca. (anys 2005 i 2003).
    1r premi. Formatge tou. II Gourmetquesos. Saló de 18Torta del Casar.jpg
    El Gourmet Club International. 2004 De Madrid.
    1r premi. Jo ferio formatge nacional. Trujillo, 2004.
  • IDIAZABAL D.O.  BAZTANGOA ARIZKUN (NAVARRA). (Ovella )http://www.baztangoa.com/homec.html  

    BAZTANDARRA, S.Coop.Baztangoa és un formatge de 100% natural, elaborat amb llet crua. Sense conservants ni colorants. Elaborat amb només quatre ingredients: llet, cuall, ferment i sal. Això és possible perquè recollim la llet de la nostra pastors i la seva transformació immediatament, podem no emmagatzemar-lo durant dies i per tant no cal utilitzar additiu.
    Llet d'ovella crua
    Sabor: Fort
    Textura: mitja
    Pasta: Dura
    3,7 Kg
    Madurat
    Rioja crianza
  • PETIT NEVAT. CAN PUJOL (VILASSAR DE DALT)  http://www.canpujol.com/ (CABRA)         Cobert d'una espessa capa de fong blanc. Gust suau, tocs làctics i acidessa equilibrada.
  • ROS PETIT. CAN PUJOL .  (OVELLA) Textura ferma, compacta i una mica cremosa. Gust suau.  
  
  • SERRAT DE CORRONCUI . Formatgeria Mas d'Eroles. ADRALL, (ALT URGELL)  ( Ovella)                                                                                                                     Llet crua d'Ovella.Gust intens, mantegós al paladar i amb retrogust  pronunciat.
                                                                                                                          
Ros d'Eroles Queso de Vaca

  • ROS D'EROLES.  ADRALL, (Alt Urgell)                                                                                              Llet crua de vaca, ferments, cuall i sal.           
Gust suau, però que es nota, molt agradable                                                                                    

  • MAS GARET AL PEBRE. TONA, (OSONA )
    Aquest formatge té de 15 dies a 3 setmanes i dura 2 mesos, és un formatge que combina perfectament amb amanides pel seu aroma floral i lleugerament salat i amb el gust del pebre suau que et deixa en el paladar. Recomanem treure el pebre per menjar però sempre al gust del consumidor.       Medalla d'Or al formatge de cabra al Pebre Negre en el World Cheese Awards 2009 (concurs mundial de formatges) .