- Tast Celler Espelt, D.O. Empordà. El nostre primer tast del més de Novembre del 2011.
Tot va ser posible gràcies a la nostra distribuidora D.G.
Varem congregar uns 25 clients i es varen tastar 6 vins i maridatge de formatges artesans.
-Mareny sauvingnon blanc moscat . Formatge Torta del Casar.
-15 roures Garnatxa Gris i blanca amb criança . Formatge Petit Nevat: llet de cabra, cremós.
-Sauló garnatxa carinyena. Formatge Ros Petit: ovella, madurat 2 mesos.
-Terres negres Garnatxa Merlot . Formatge Cabra Muntanyola: cabra, curat + de 2 mesos-Comabruna Carinyena Shyra. Formatge Idiazabal.
-Garnatxa dolça- Muntanyola Blau.
- TAST Gramona
- TAST CERBERUS. Cervesa artesana d'Artés.
La Ramona i el Josep Mª ens van fer gaudir de les seves elaboracions. Unes cerveses boníssimes, i artesanes.
Entre moltes coses us recomanèm escurar els "culs" d'ampolla!!.
- TAST CELLER CAPÇANES. D.O MONTSANT.
Tot era apunt pel tast de cinc dels millors vins del Celler Capçanes. Dirigit pel Xavier Castellet, varem asistir a una magistral explicació de l'evolució del celler, i dels seus vins.
El Kosher va interessar especialment.
- TAST LAMARCA WINES. D.O. SOMONTANO . 04 de Maig 2012.
Amb la colaboració de Distribucions Garrós.
Vins tastats:
-Cojón de Gato negre. Per compartir, veure un punt fresquet...
-Cojón de Gato Gewurztraminer. Molt sorprenent. Contrast de dolç i amarg.Diferent!
-Maria de la O. Jove, per cantar!!
-Ojo de liebre. Molt saborós.
Vins molt diferents, agradables de veure. Molt aconsellables.
- Tast Celler ABADAL 05 d'octubre 2012.
Dirigit pel Xavier Moreno, varem tenir oportunitat d'estrenar el nostre nou espai.
25 dels nostres clients varen estar atents a la introducció a les terres del Pla de Bages, a la història i la diferenciació del celler.
5 dels seus millors vins varen estar a la nostra taula per poder-ne descobrir els seus millors sabors i aromes.
. Picapoll 2011.
. Cabernet sauvignon Rosat 2011
. Cabernet franc
. 5 Merlots
. 3.9
- L'Esperit de Vilarnau a Delícies Gourmet. 05-11-12