QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

ELS NOSTRES TASTETS

  • Tast Celler Espelt, D.O. Empordà. El nostre primer tast del més de Novembre del 2011.
Per amenitzar el tast ens va acompanyar el Director Comercial del celler; el Xavier Cepero.
Tot va ser posible gràcies a la nostra distribuidora D.G.
Varem congregar uns 25 clients i es varen tastar 6 vins i maridatge de formatges artesans.

-Mareny sauvingnon blanc moscat . Formatge Torta del Casar.
-15 roures Garnatxa Gris i blanca amb criança . Formatge Petit Nevat: llet de cabra, cremós.
-Sauló garnatxa carinyena. Formatge Ros Petit: ovella, madurat 2 mesos.
-Terres negres Garnatxa Merlot . Formatge Cabra Muntanyola: cabra, curat + de 2 mesos-Comabruna Carinyena Shyra. Formatge  Idiazabal.

-Garnatxa dolça- Muntanyola Blau. 

  • TAST Gramona
  • TAST CERBERUS. Cervesa artesana d'Artés.
La Ramona i el Josep Mª ens van fer gaudir de les seves elaboracions. Unes cerveses boníssimes, i artesanes.
Entre moltes coses us recomanèm escurar els "culs" d'ampolla!!. 
                                      

  • TAST CELLER CAPÇANES. D.O MONTSANT.
Tot era apunt pel tast de cinc dels millors vins del Celler Capçanes. Dirigit pel Xavier Castellet, varem asistir a una magistral explicació de l'evolució del celler, i dels seus vins.
El Kosher va interessar especialment.

  • TAST LAMARCA WINES. D.O. SOMONTANO . 04 de Maig 2012.
Gràcies al Pepe Marco per la seva espectacular presentació. Tots varem disfrutar moltíssim!
Amb la colaboració de Distribucions Garrós.
Vins tastats:
-Cojón de Gato negre. Per compartir, veure un punt fresquet...
-Cojón de Gato Gewurztraminer. Molt sorprenent. Contrast de dolç i amarg.Diferent!
-Maria de la O. Jove, per cantar!!
-Ojo de liebre. Molt saborós.
Vins molt diferents, agradables de veure. Molt aconsellables.


  • Tast Celler ABADAL 05 d'octubre 2012.
Dirigit pel Xavier Moreno, varem tenir oportunitat d'estrenar el nostre nou espai.
25 dels nostres clients varen estar atents a la introducció a les terres del Pla de Bages, a la història  i la diferenciació del celler.
5 dels seus millors vins varen estar a la nostra taula per poder-ne descobrir els seus millors sabors i aromes.
. Picapoll 2011.
. Cabernet sauvignon Rosat 2011
. Cabernet franc
. 5 Merlots
. 3.9

  • L'Esperit de Vilarnau a Delícies Gourmet. 05-11-12