QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

PASTA ITALIANA

LA PASTA ITALIANA MÉS TRADICIONAL i ARTESANA.

MARTELLI.
Elaboración en família desde el 1926 en la població medieval de Lari, aprop de PISA.
http://www.famigliamartelli.it/index.htm
<embed src='http://www.famigliamartelli.it/mediaplayer/player-viral.swf' height='288' width='352' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' flashvars='autostart=true&file=null..%2Fvideo%2Fmartelli.flv&plugins=viral-1d'/>

  • Penne
  • Maccheroni de Toscana
  • Spaghetti
  • Spaghettini
Spaghetti by Martelli, Toscana
PASTA GENTILE  de Gragnano
http://www.gusto-gragnano.it/Gusto_Gragnano/home_IT.html
Pasta tradició  Gentile  conserva els mètodes tradicionals de producció utilitzats a Gragnano "la ciutat de la massa".
L´ús del blat "Saragolla" de la agricultura de la finca de Pable Petrilli El Motticella a Lucera. La combinació del secat lent i l'alta qualitat del blat dur millora l'aroma, el sabor i la duresa de la massa.













-OCA BIANCA
  • Raviolini amb prosciutto (pernil)
  • Tortellini amb prosciutto (pernil)
  • Spaghetti a la sépia
  • Tagliatelle primavera (amb verdures
  • Tagliatelle normal
  • Tagliatelle a la porcini (bolets)
  • Tagliatelle al Basilico (alfàbrega)
  • Pennone tricolore (macarró gran de verdures)
  • Farfalle tricolore (llaços de verdures)
  • Sfoflia lassanya (full de lassanya cuit)
-LODIGIANA
Elaborat amb arròs "Carnaroli"que desprèn el midó de forma ràpida i no s'estova.
  • Risotto Tòfona,
  • Risotto Boletus Edulis.
  • Risotto de sépia
  • Risotto de verdures
  • Risotto de Carbasó
  • Risotto de 4 formatges