MARTELLI.
Elaboración en família desde el 1926 en la població medieval de Lari, aprop de PISA.
http://www.famigliamartelli.it/index.htm
<embed src='http://www.famigliamartelli.it/mediaplayer/player-viral.swf' height='288' width='352' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' flashvars='autostart=true&file=null..%2Fvideo%2Fmartelli.flv&plugins=viral-1d'/>
- Penne
- Maccheroni de Toscana
- Spaghetti
- Spaghettini
http://www.gusto-gragnano.it/Gusto_Gragnano/home_IT.html
Pasta tradició Gentile conserva els mètodes tradicionals de producció utilitzats a Gragnano "la ciutat de la massa".
L´ús del blat "Saragolla" de la agricultura de la finca de Pable Petrilli El Motticella a Lucera. La combinació del secat lent i l'alta qualitat del blat dur millora l'aroma, el sabor i la duresa de la massa.
-OCA BIANCA
- Raviolini amb prosciutto (pernil)
- Tortellini amb prosciutto (pernil)
- Spaghetti a la sépia
- Tagliatelle primavera (amb verdures
- Tagliatelle normal
- Tagliatelle a la porcini (bolets)
- Tagliatelle al Basilico (alfàbrega)
- Pennone tricolore (macarró gran de verdures)
- Farfalle tricolore (llaços de verdures)
- Sfoflia lassanya (full de lassanya cuit)
Elaborat amb arròs "Carnaroli"que desprèn el midó de forma ràpida i no s'estova.
- Risotto Tòfona,
- Risotto Boletus Edulis.
- Risotto de sépia
- Risotto de verdures
- Risotto de Carbasó
- Risotto de 4 formatges