QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

ALBERT DE VILARNAU. Una gran troballa

Albert de Vilarnau

Un cava elegant, complex i seductor, fermentat a la barrica
El cava Albert de Vilarnau Fermentació a la barrica és un cava d’autor molt singular. Aquesta singularitat li ve donada per la fermentació d’una part del most en bótes de roure francès Allier de torrat mitjà.
La base d’aquest cava és el chardonnay i el cupatge es complementa amb les tradicionals macabeu i parellada. Té una criança en ampolla de més de 30 mesos. En ser un cava extrabrut, li aporten una petita quantitat de licor que no arriba als 6 g de sucre per litre.
A la vista presenta un bonic color groc brillant amb reflexos daurats. La bombolla és petita, el despreniment és continu, el rosari és harmònic i elegant, fins a formar una corona persistent.
Al nas es mostra expressiu. Inicialment destaquen les aromes de fruites blanques madures, (préssec i albercoc) que deixen pas a les aromes que vénen del seu pas per la fusta (vainilla), acompanyades de notes làctiques i tocs torrats.
En boca, el seu carbònic perfectament integrat acarona la llengua, alhora que la seva acidesa aporta sensació de frescor. Els tanins dolços del seu pas per la fusta li donen estructura i marquen tota la seva expressivitat. És el fet diferencial d’aquest cava. La seva cremositat omple la boca. El postgust és llarg i marcat per un lleuger toc dolcenc.

Aquest cava treu tot el seu potencial si el degustem acompanyant un risotto de ceps amb un fetge fresc d’oca a la planxa.