QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

10 SENTITS PROJECTE SET 10-09

Projecte Set 10-09, forma part dels Inicis del projecte 10 Sentits.
La varietat que us oferim és SUMOI BLANC criat en barrica .

El format d'ampolla triat és de 50cl. per una questó purament pedagògica ja que les produccions son molt limitades. Es per això que aquest format permet un millor repartiment.
S'opte per tapar les ampolles amb tap de vidre (http://www.vino-lok.de/), una nova tecnologia poc estesa a casa nostra.
La Varietat
BANNER BOTIGA2
El Sumoi, (reivindiquem el nom de Sumoi en lloc de Sumoll) fou una varietat àmpliament estesa en altres èpoques a diverses zones vitícoles del nostre país que va anar essent substituïda per d’altres de més interès comercial, quedant en l’actualitat poques hectàrees dedicades al seu conreu. Es contempla com a varietat autoritzada a les Denominacions d’Origen Tarragona, Pla de Bages i Catalunya.

La més habitual és la variant negra, però de blanca (l'objectiu de 1O Sentits) també n’hi ha, i les seves característiques son completament diferents. En l’actualitat en queden menys d’una desena d’hectàrees d’aquesta variant blanca. La triada per a la nostra experiència procedeix de la localitat de Salomó (Tarragonès).