QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

BODEGUES MATSU. D.O TORO (ZAMORA)

HORA DE LA NATURA

Matsu és alguna cosa més que un celler o vi; És un projecte modern de la viticultura sostenible que reuneix una col lecció única de vins d'alta expressió.
Matsu, que en japonès vol dir "esperar" defineix perfectament una iniciativa que combina la cultura oriental per la cura amb les tècniques més avançades de la biodinàmica natural de l'agricultura de les zones rurals europees.
Les seves vinyes es conreen en una forma totalment natural, evitant herbicides, insecticides i fungicides, químics i sintètiques. Matsu representa l'essència d'un vi ecològic, que constitueix una "espera" durant el cicle que li permetrà aconseguir el seu equilibri final.

Varietats: tinta de 100% de Toro (ull de llebre)
El "Pícaro" és un vi jove d'autor amb refinament de tres mesos en botes de roure francès. Encarna la generació més jove i combina les característiques del personatge que representa un jove, fort, valent, descart  i incontrolable.

Degustació: Vi amb gran capa i color amoratat que denota la seva joventut.
Aroma intens , vi fresc, però complex. En boca dominen les sensacions afruitades  però amb cos.
El "Recio" és un vi amb cos de gran finor. El nas amb un intens aroma amb xocolata negre fruites i vainilla. A la boca té un gust sorprenent, sedós i rodó, molt unctuous amb matisos lleugers de glicerina. Subtil regust de fruites i minerals notes. És un vi fort i amb cos, però al mateix temps fàcil per beure.
El "Viejo" 
Aquest vi no s'ha filtrat i s'ha aclarit sense utilitzar procediments agressius.
Degustació: Vermell cirera profund, de capa alta, amb notes violàcies sobre la vora. Nas molt intens i potent, amb aromes de fruita negre madur, integrats amb les notes torrades, espècies i fumat de la bóta. Corpulent i amb cos a la boca, presenta tanins molt madurs i ronds que el  molt varietal. Una vegada més, el regust ofereix les notes torrefactes de fusta, perfectament ensamblat amb la fruita madura,.